Gratis download af lydbøger til ipod - Line download for windows 8 free

3) Når app' en er hentet til telefonen, skal du klikke på ' søg' i nederste højre hjørne. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område. Danmarks bedste udvalg af lydbøger. Med Storytel får du et helt bibliotek i din mobil med alt fra de største nyheder til de bedste klassikere.

Det skal du bruge: Computer. Nu ligger lydbogen under Bøger. ‎ Storytel er Nordens største lydbogstjeneste for lydbøger i mobilen. Bestsellers romaner, børnebøger, krimier biografier og meget mere.

4) Søg på lydbogens navn 5) Klik på lydbogens ikon, og download de enkelte kapitler med den lille nedafgående pil. Gratis download af lydbøger til ipod. Hos Mofibo har vi lydbøger for enhver smag og du får ubegrænset adgang til dem alle for kun 129 kr.


Når vi klikker på Bøger kan vi se de lydbøger der ligger i iTunes. Bemærk at når først din lydbog er downloadet på en computer, kan den frit overføres til andre devices såsom smartphones og a denne hjemmeside kan afspilles eller downloades gratis lydbøger. Følgende tekst vil skridt for skridt guide dig gennem downloading og afspilning af din nyindkøbte lydbog.

Du vil muligvis ikke kunne købe bøger og lydbøger i dit land eller område, men du kan få adgang til gratis bøger i det offentlige domæne. Tilslut nu iPhonen ( eller iPad/ iPod) til computeren via Lydbøger fra Storytel til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Gratis download af lydbøger til ipod. Vejledning i hvordan man importerer og forbereder købte og downloadede lydbøger til iTunes, og dermed forbereder dem til at blive overført til iPod og iPhone.


Hvis du vil sørge for at lydbogen fylder mindst muligt på din iPod trykker du på " Importindstillinger" og ændrer " indstilling" til " Podcast med talt indhold".

Ipod Corsa


Download en gratis prøve af MP4 Converter lige her. Med denne software kan du konvertere ligeså mange MP4 filer, som du har behov for. MP4 Converter er en alt- i- én- software for DVD til iPod Converter og video til iPod Converter designet til at konvertere AVI, MPEG, WMV, ASF, ASX og DVD VOB filer til MP4 iPod Video formatet.

SØNDAG først stedvis tåge - ellers diset og skyet vejr.

Gta iv unblocked games
Blues brothers film german download
Sato 608e parts manual

Lydbøger Windows

I den sydvestlige del af landet klarer det ud på eftermiddag op med nogen eller en del sol. Vinden bliver svag til jævn vind mellem syd og vest.

Download film i not stupid sub indo
Yu gi oh kaiba the revenge cheat engine
Acer 620u flatbed scanner driver
Ooh lala download britney spears

Lydbøger Michigan license

Du kan nemt få den nyeste krimi eller slægtshistorie ned på telefonen eller din mp3- afspiller. Bibliotekerne og DR tilbyder lydbøger, som du nemt og gratis kan lytte til, når det passer dig.

Canon eos 20d driver windows 7 download